Hönö inkl. Freeport

Igår styrde vi kosan mot Hönö, för att ha en romantisk vistelse på Hönö hotell. På vägen mot vårt semestermål passerade vi Freeport och gjorde ett kort stopp där, för lite shopping. För er som inte vet är Freeport en shoppingoutlet där du hittar b.la. mode, sport och heminredning. Exempel på butiker som finns på denna outlet är Odd Molly, Filippa K, Acne och Whyred.

På eftermiddagen nådde vi så Hönö och checkade in på Hönö hotell, där vi tillbringade en mysig eftermiddag och romantisk kväll. Efter det att vi checkat in på hotellet så tog vi en promenad runt i samhället och gud så mysigt där var. Jag besökte också butiken Nantucket som är en jättemysig butik där du hittar många kända varumärken som ChillNorway, Odd Molly, Rabens Saloner, Melmelli, Hunkydory, Lexington och Nolita. Butiken har också en webbshop som du finner om du klickar här. 

På kvällen åt vi en fantastisk god tre rätters middag på Tullhuset, tyvärr glömdes kameran att tas fram vid middagen, men menyn som vi avnjöt såg ut så här:

Förrätt: Kallrökt lax på bädd av chili och limemarinerad ruccola. Serveras med krispigt parmesanflan.

Varmrätt: Klassisk Rödtungsfilé med hummersås. Serveras med smörstekta champinjoner och grillad minitomat samt färskpotatis.

Dessert: Mörk chokladmousse. Serveras med limesockrade jordgubbar.

Tack älskling för en fantastisk trevlig kväll!

Lämna ett svar