Ullared

I tisdags var vi i Ullared för att besöka shoppingvaruhuset Gekås. Detta ställe väcker gamla barndomsminnen för mig. När jag var liten åkte mamma, pappa och jag dit minst en gång om året. Vi steg upp tidigt för att sätta oss i bilen och köra de 13 milen för att sedan stå i kö minst en halvtimme för att komma in i varuhuset. Helt sjukt egentligen när man tänker efter, stå i kö för att komma in i ett varuhus….

Hur som helst så åkte vi till Ullared i tisdags. Vi kom dit vi lunchtid och då var det lyckligtvis ingen kö in till varuhuset utan det var bara att knalla rakt in. Men vad stort det var. Varuhuset nu är uppdelat på 3 våningar och är gigantiskt stort. Utanför varuhuset har det också byggts ut men olika affärer, restauranger och shoppingcenter.

Jag gillar detta ställe och vill absolut återvända igen.

 

 

Lämna ett svar