Första dagen i Romme

Vilken dag vi hade i Romme igår, solen sken från en nästan klarblå himmel och backarna var kalasbra att åka i. Det enda negativa man kan säga om dagen var att det blåste ganska mycket och var en aningens kallt. Tyvärr glömde jag bort att ta några bilder från gårdagens skidåkning, men jag lovar att ta bilder idag och imorgon så ni får se hur bra vi har det i skidbacken. Istället bjuder jag på några bilder från gårdagskvällen.

 

Efter skidåkningen åkte vi till Borlänge och checkade in på First Hotel Brage. Efter en dusch och lite piff gick vi ner i hotellets bar tog några öl. Kvällens middag åt vi också i baren, eftersom det var fullbokat i restaurangen.

All skidåkning måste avslutas med afterski.

Jag åt jättegoda enchiladas som var fyllda med kryddstark köttfärs, ost, rödlök, jalapenos och paprika.

Lämna ett svar