Första träningen efter semestern

I eftermiddags var det så dags för första passet efter fyra veckors träningsuppehåll. Jag hade bokat in ett GRIT PlyoSATS Odenplan som hölls av bästa Ninnie. Jag tror att det var för henne som jag klarade passet, hon är så himla peppig och inspirerande. Passet var skitjobbigt, men nu känns det bra att det är avklarat. Imorgon blir det Body Pump.

2-stronger-grit-by-brit1

 

Såg på SATS hemsida att det kommer en massa nya pass nu till hösten; BODY JAM, Champs, DodgeBall, FIT as a FIGHTER, FLX, Hot FLX, LEGSolution och MUD. Jag är sugen på att testa LEGSolution, som är ett 30 minuters pass där fokus ligger på spänst-, styrke- och stabilitetsträning för underkroppen. Klassen innehåller tuff intervallträning och du får ett ordentligt flås. Är du sugen på att testa någon av de nya klasserna?

 

Lämna ett svar