Kvinnors skoshopping

Riktigt-snygga-skor

Jag läste tidigare idag en intressant annons på Salong K och kvinnors genomsnittliga skoshopping. Enligt annonsen så äger genomsnittskvinnan 19 par skor varav sju par används regelbundet. Detta är resultatet från en ny brittisk studie som försäkringsbolaget Diamonds har gjort.

Studion säger vidare att en av tjugo kvinnor älskar skor och har ca 50 par skor hemma. 7% av kvinnorna shoppar 10 par nya skor per år. Det skomärke som vi kvinnor drömmer om att äga ett par skor ifrån är Christian Louboutins.

Jag tillhör de kvinnor som äger mer än 19 par skor, köper ca 5 par nya skor per år och mitt drömmärke just nu vad gäller skor är UGG och Primeboots.

Köpte förresten ett par skor idag, men dem får ni sen en annan gång.

This entry was posted in Skor.

Lämna ett svar