84:ans Bp release

På kvällens träning körde bästa TinTin nya Bodypump releasen, dvs 84:an. Det var ett pass med både bra musik och bra koreografi. Nedan ser ni vad jag tyckte om passet per muskelgrupp:

  1. Warmup – helt vanlig uppvärmning som var uppbyggd precis som förra releasen.
  2. Squats – bestod av exakt två likadana set med paus emellan. Lite lättare än förra releasen enligt mitt tycke.
  3. Chest – lättare koreografi än förra releasen. Bänkpress hela låten, bestående av fyra korta set, en paus och till sist ett lite längre set. Här kommer jag att öka vikter inom kort.
  4. Back – de klassiska frivändningarna är tillbaka, så också de breda trippel-roddarna. Den nya koreografin går i ett långsammare tempo vilket gör att den blir superjobbig. Jag tycker att nya releasens ryggkoreografi är mycket tyngre.
  5. Triceps – Nya tricepskoreografin är lättare, består endast av två korta set jobb med stången, följt av kickback med hantel. Här kommer jag också inom kort att öka vikter.
  6. Biceps – i nya releasen körs biceps med hantlar alt. viktplattor. Inte så jobbigt kan man tycka, men det var sjukt jobbigt. Tyngre än förra releasen.
  7. Lunges – Ganska lik förra utfallslåten med utfall, benböj och upphopp. I nya utfallskoregorafin körde man ganska många benböj utan vikter, vilket gjorde den lättare än förra releasen.
  8. Shoulders – Superjobbig, som startar med 26 armhävningar följt av jobb med hantlar. Det hela avslutas med jobb med stången.
  9. Abs – klassisk magövning med crunch, jobb för de sneda magmusklerna varvat med sidoplanka. Magpasset avslutas med den klassiska plankan.

Har du kört nya releasen och vad tyckte du om den?

Lämna ett svar