Utförsäljning och Webbshop för Världens Barn

För andra året i rad anordnar Världens Barn en utförsäljning där provkollektioner från svenska och internationella modemärken säljs. I år kommer det att finnas plagg från b.la. The Local Firm, V Ave Shoe Repair, Stylein och Minimarket till försäljning. Förutom detta så har även musikern Daniel Adams Ray, programledaren Carolina Gynning och skådespelaren Noomi Rapace skänkt plagg från sina egna garderober som kommer att finnas till försäljning.

Pengarna som kommer in från utförsäljningen kommer oavkortat att gå till Världens Barn.

Utförsäljningen äger rum lördagen den 29 septemberKammakargatan 11 i Stockholm. Har du inte möjlighet att gå på utförsäljningen kan du shoppa i projektets webbshop. Webbhandeln startar den 20 september 2012. För att komma till webbshopen klicka här.

This entry was posted in Rea.

Lämna ett svar