Shoppat på utförsäljning

I veckan som varit har jag varit på tre stycken utförsäljningar och gjort några riktiga fynd. I onsdags på lunchen var jag på Hunky dorys utförsäljning, i torsdags blev det ett besök på Peak performance utförsäljning och slutligen igår så var jag förbi Marc By Marc Jacobs utförsäljning. Dessa besök resulterade i dessa kassar. Innehållet visar jag upp lite senare.

Ha en fortsatt trevlig lördag

3 comments

 1. peter says:

  utförsäljning SNOOT och cirque deluxe
  denna Helg
  Sibyllegatan 21

  SNOOT Pre-season sale – 50%

  Om några veckor kommer de nya höstvarorna och vi måste tömma lagret på tidigare modeller. Här finns allt från vår- och höstjackor till tjocka vinterparkas. Det är Dam- och Herrmodeller som vi säljer ut med upp till 50% rabatt.

  Vi har denna gång slagit oss ihop med våra vänner på Cirquedeluxe – som gör några av Sveriges finaste herrunderkläder – som också kommer att erbjuda 50% rabatt under dessa dagar.

  Vänligen observera att vi kommer att hålla till i deras lokaler på Sibyllegatan 21 ( strax nedanför Östermalmstorg ).

  Fredagen den 24.8 kl. 08-19
  Lördagen den 25.8 kl. 10-15

  Adress: Sibyllegatan 21

  http://www.snoot.se http://www.cirquedeluxe.com

 2. Elisabeth says:

  Marc by Marc Jacobs utförsäljningen fick jag nys om via en blogg som jag följer. Här på min blogg försöker jag att lägga de utförsäljningar som jag får info om. Så håll utkik på min blogg.

  Är det några speciella utförsäljningar du tänker på?

  Kram
  E

Lämna ett svar