Stockholmsdag

Igår hade jag och maken en heldag i Stockholm. Jag kolla in den nya gallerian Mood Stockholm och maken tycker bättre om att gå och titta på teknikprylar, så vi splittrade helt enkelt upp oss och möttes sedan vid lunchtid.

Vilken trevlig galleria Mood Stockholm är! Det är nästan som om man befinner sig i en stadsdel fast under tak. Här fanns det många trevliga butiker att shoppa i och blir man trött i fötterna så fanns det trevliga restauranger att sätt sig på och ta en drink eller en matbit.

Vid lunchtid möttes vi upp och åt lunch på Piccolino i Kungsträdgården. Det blev vår uteserveringspremiär. På eftermiddagen gick vi på bio och såg En gång i Phuket. Filmen var kanonbra och jag kan verkligen rekommendera den och ni inte har sett den.

När filmen var slut hade det hunnit bli kväll så det var dags att åka hem igen. Hemma i vår stad gick vi och tog en öl och en matbit.

 

Lämna ett svar