Vinn ett deltagande på en utförsäljning!

Vill du gå på Peak Performance stora höstutförsäljning? Jag lottar nämligen ut en inbjudan som gäller för två personer till denna utförsäljningen.

”På utförsäljningen kan du fynda säsongsprover, lagervaror, showroom-plagg och riktiga klassiker till mycket bra priser. Utförsäljningen äger rum i Frihamnen, Magasin 9 i Stockholm den 28-29 oktober 2011.

Det du behöver göra är att skriva en kort motivering i kommentarsfältet om varför just du ska få gå på Peak performance utförsäljning.

Tävlingen avslutas den 26 oktober.

 

5 comments

  1. Theres says:

    Att vara ute med tre busungar brukar vara kallt så att uppdatera vinterkläderna det här året var mitt nyårslöfte. Inte en vinter till med att stå och hacka tänder medans barnen alltid får det bästa och varmaste kläderna. Nu är det mamma och pappas tur kanske? Kram Theres

  2. Jennie says:

    Min älskade Everest vinterjacka har hållt i 10 vintrar men nu är det nog dags att överge den och då skulle en Peak jacka inte vara så dumt. Kanske även den kan få hålla i 10 år :-) Så därför önskar jag en inbjudan till Peak-rean för att införskaffa vinterns bästa kompis som kan hålla mig varm.

    Mvh,
    Jennie

Lämna ett svar