Nordljus

Via Johanna Toftbys blogg hittade jag butiken Nordljus. Butiken startades på hobbynivå 2003 i en gammal sjöbod i Juniskär utanför Sundsvall. Idag finns butiken i en gammal sekelskiftsvilla i Njurunda söder om Sundsvall.

Här hittar du bl.a.  inredningsdetaljer, möbler, tapeter, lampor och kläder till humana priser. Det bästa av allt är att det finns en webbshop. Här hittade jag bl.a. dessa finingar som jag gärna skulle ha hemma i min garderob.

Lägger du till Nordsljus hemsida  som en länk på exempelvis din blogg så får du 10% rabatt på dina inköp. Kravet är annonsen ska ligga synlig i minst 2 veckor innan första inköpet och att du har den kvar så länge du önskar fortsätta att få rabatten.

För att komma till Nordljus webbshop klicka här.

 

 

This entry was posted in Butiker.

Lämna ett svar