Medis Kök & Bar

Gårdagskvällen tillbringade jag på en av Medborgarplatsens uteserveringar. Jag och min söta jobbkollega Lotta åkte efter jobbet till Medis Kök & Bar där vi åt en god middag med vin som sedan gick över till goda vindrinkar.  Jag gjorde en ny upptäckt vad gäller vindrinkar. Förut har jag bara druckit ”Dagens” (vitt vin som blandas med Sprite), men igår fick jag tipset av servitrisen att prova rosé vin som blandas med Fanta. Det var en riktig höjdare, det blir nog många sådana drinkar i sommar.

Vi hade en jättetrevlig kväll med mycket snack och goda skratt.

Jag åt en supergod pasta med kycklingfilé i spansk peppar med paprika, soltorkade tomater I krämig grädd- och tomatsås

Lotta såg ut att trivas i mitt sällskap. Vi hade verkligen en jättetrevlig kväll, som snart måste göras om.

 

Rosévin blandat med Fanta, en riktig höjdare, det måste ni testa om ni inte redan har gjort det.

En trött Bettan som nu är på väg hem.

 
 

3 comments

Lämna ett svar