En mycket bra dag

Idag efter jobbet hade jag som vanligt planerat att åka hem, men innan jag loggade ut mig från jobbdatorn kikade jag in på bloggen miashopping. I bloggens kalender fick jag veta att det just idag var utförsäljning på Sibyllegatan 52 B där man kunde fynda kläder från Jascha, Odd Molly, by Kny mfl. Jag åkte då inte hem utan åkte istället till utförsäljningen på Sibyllegatan. Vilken trevlig utförsäljning, här kunde man verkligen fynda kläder. Jag kom därifrån med några Odd Molly plagg, som jag visar upp lite senare. Gillar ni kläder från Odd Molly så tycker jag verkligen att ni ska besöka denna utförsäljning, den är imorgon också mellan kl. 09.00-19.00.

Vilket trevligt avslut denna dagen bjöd på. Hoppas ni också har haft en trevlig onsdag.

 

 

1 comments

Lämna ett svar