Happy Valentines day

Hur har din Alla Hjärtans dag varit?

Min har varit både bra och dålig. Dagen började med att det tåg som jag hade för avsikt med att åka med i morse var inställt. Nästa tåg som normalt kommer en kvart senare var försenat, så det innebar att vi skulle få stå och frysa på en perrong i ca 40 minuter. Vi beslutade oss istället för att ta bilen till Telefonplan och därifrån ta tunnelbanan. När vi kom till Telefonplan så var infartsparkeringen fullsmockad med bilar så det var bara att åka vidare till Fruängens infartsparkering och hoppas på att där fanns lediga platser. Och det fanns det, så när som på en plats som vi knep fortare än kvickt.

På väg hem efter träningen fick jag den trevliga överraskningen att det var totalstopp i tågtrafiken vid Stockholms central. Vad gör man, jo då tar man bussen från Liljeholmen. Tur att denna busslinje finns när tågtrafiken krånglar.

Väl hemma fick en Alla Hjärtans dag present av min underbara make. Tack för att du finns älskling.

Slutet gott, allting gott.

Lämna ett svar