Julklappsshopping

Idag har jag ägnat nästan hela dagen i Stockholm och shoppat julklappar. Kl 09.00 tog jag det kommunala färdmedlet in till huvudstaden och kom fram lagom till affärerna öppnade.

Vid lunchtid tog jag en paus och åt lunch med goa Ullis. Vi var på ett café på Drottninggatan och åt varsin wrap. Vi passade också på att önska varandra god jul eftersom vi inte kommer att ses förrän nästa år.

På eftermiddagen åkte jag ut till Skärholmens shoppingcentum och gjorde de sista inköpen. Vad fint detta centrum har blivit. Har ni vägarna förbi så gör ett besök. Här finns en massa roliga butiker som passar alla. Jag fick alla julklappar köpta idag, gud så skönt.

Nu återstår det bara lite inslagning av några julisar sedan kan de läggas under granen.

– Bloggat från min iPhone

Lämna ett svar