Hälsotips!


Bild: clearchannel

Vill du vara hälsosam i sommar och samtidigt se Stockholm ska du skaffa ett cykelkort hos Stockholm City bikes. Stockholm City Bikes är ett lånecykelsystem som finns tillgängligt för alla som rör sig i stan.

Du lånar enkelt en cykel genom att du håller ditt kort mot kortläsaren vid cykelstället. Du blir då tilldelad en cykel som du sedan kan låna i max 3 timmar. Efter din cykeltur lämnar du tillbaka cykeln på en ledig plats i ett valfritt cykelställ. Denna säsong finns det 74 cykelställ som finns utspridda innanför tullarna.


Bild: Citybikes

Kortet kostar 250 kr och gäller under perioden april-oktober. Du köper kortet antingen på http://www.citybikes.se/sv/Kopa-cykelkort/ eller på något av försäljningsställerna som är:

SL-center
Fridhemsplan, Gullmarsplan, Tekninska Högskolan, Segels Torg, Slussen, T-centralen
Stockholm Tourist Centre
Sverigehuset, Hamngatan 27 Entré Kungsträdgården
Souvernirbutiken Kaknästornet

This entry was posted in Hälsa.

Lämna ett svar