Sorry för dålig uppdatering & K by Kappahl

Återigen så har det blivit en ofrivillig paus i bloggandet. Mycket på jobbet och träning däremellan innebär för mig tidiga morgonar och sena kvällar. Då är det tyvärr bloggen som blir lidande L. Nu ska jag göra ett försök att försöka att prioritera bloggen lite mer.

ledsen-smiley

Nåt annat som jag måste tipsa dig om är Kappahls limiterade kollektion, K by Kappahl. Detta är en kollektion plagg som har en kombination av moderna silhuetter och unika tryck som gör att de skiljer sig från mängden. Jag har inte varit något fan av Kappahl tidigare, men nu tycker jag att de har riktigt snygga kläder. Här ser ni några axplock från kollektionen.

284562_F 218545_F 282020_F 281279_F

Kollektionen finns i utvalda Kappahl butiker i webbshopen.

Lämna ett svar