Bettan testar Allévo måltidsersättningar

För ett tag sedan lanserade Allévo tre stycken grytor som du enkelt rör ut i vatten och sedan tillagar i micron. Rätterna är nyttiga och innehåller endast 250 kcal per portion. Rätterna är Inspirerade från Italien och finns i dessa tre smaker:

  • Stufato con prosciutto – gryta med rökt skinka, kidneybönor & linser
  • Casseruola di pollo – gryta med kyckling, ris & gröna bönor
  • Ratatouille con mozzarella – italienska grönsaker med mozzarella & soltorkade tomater

20140624_194125

Jag testade kycklingrätten till kvällens middag och kan konstatera att det var inte det bästa jag har ätit, men helt ok. Extra plus får rätten för den var så himla enkel och snabb att laga till. Jag kommer testa de andra rätterna också. Återkommer med utlåtande om dessa också.

This entry was posted in Hälsa.

Lämna ett svar