Vintage Stories

Kappahls Vintage Stories-kollektion finns nu att shoppa i butik. Den innehåller mycket fint och plaggen nedan är några av mina favoriter. Så här säger Kappahl om kollektionen:

”Årets Vintage Stories från Kappahl bjuder på en vacker och romantisk kollektion i Boho-chic stil. Plaggen är fint genomarbetade i skira bomulls- och viskoskvalitéer med tongivande spetsdetaljer, allt i vitt och offwhite. I kollektionen samlas långa och korta klänningar med blusar, kjolar och en kaftaninspirerad kimono. Matcha Vintage Stories-plaggen med ljusa denimshorts eller slitna jeans för rätt modern Boho-chic stil.

Inspirationen till kollektionen kommer från Flea-markets i Los Angeles och Paris, men även från mexikanska bröllopsklänningar med sin feminina stil. Alla Vintage Stories-plagg har sitt ursprung i ett plagg från svunna tider – med sekelskiftes-romantiken blandas med en skön Boho-chic festival look.”

658971_F_03 655449_F_03 652511_F_02 652115_F_02

Klicka här om du vill komma till hela kollektionen.

This entry was posted in Mode.

Lämna ett svar