Body pump 90

Nya Body Pump relasen, nr. 90 släpps i gymmen i början av juni, men redan nu finns musiken tillgänglig. Här har ni låtlistan till 90:ans pass:

  1. Warmup: You Wake me – Avicii
  2. Squats: What Now – Rihanna
  3. Chest – Conquistador – Thirty Seconds to mars
  4. Back: Promises – Nero
  5. Triceps: Walk of Shame – Pink
  6. Biceps: Miss Jackson – Panic! At the Disco feat. Loco
  7. Lunges: Stay the Night – Zedd feat. Hayley Williams
  8. Soulders: Thumbs Up (For Rock N Roll) Kill the Noise Remix – Kill the Noise and Feed Me
  9. Core: Something I need – OneRebublic
  10. Cooldown: How you Remind Me – Nickelback

Alternative Tracks:

  • Triceps: Put Your Hands Up – Steve V feat. III Youth
  • Biceps: Everybody Bring It – Ronnie Fi’nesse

Vill du lyssna på låtarna, klicka här




Lämna ett svar