Fynd på mellandagsrean

Idag har jag varit inne i Stockholm och gjort några fynd på mellandagsrean. Årets rea tyckte jag var riktigt bra, de flesta butikerna som jag var inne i hade 40 % rabatt på nästan hela höst och vinterkollektionerna. En påse från Mathilde och en från Filippa K fick följa med mig hem. Vad påsarna innehåller visar jag i nästa inlägg.

IMG_20140103_211847

 

På eftermiddagen mötte jag upp kära maken och vi gick på bio och såg Philomena. Filmen var kanon bra, både sorglig och rolig och såhär skriver SF om filmen:

”Den cyniske journalisten Martin Sixsmith blir kontaktad av en kvinna vars mamma Philomena helt nyligen avslöjat en tung hemlighet hon burit på i över 50 år. Som tonåring födde hon en son utanför äktenskap på ett strikt religiöst Irland. Hon fick behålla honom i tre år, men sedan togs pojken ifrån henne och såldes till ett amerikanskt par. ”

PHILOMENA_affisch

 

 

 

Lämna ett svar