Shoppingtur i Ljungby

Gårdagens shoppingtur med mamma i Ljungby centrum slutade med att jag fick med mig dessa finingar hem.

20130608_135250 20130608_135434

Både blusen och klänningen kommer från Lindex och köptes för en billig penning.

Idag ska jag kolla på prinsessebröllopet och senare på kvällen blir det tjejträff ute på krogen med gamla skolkompisar.

Ha en trevlig kväll alla

2 comments

 1. Inge says:

  Kul med någon som shoppar i och skriver om Ljungby!
  Kom gärna in i min butik nästa gång du är i Ljungby. Jag har tagit över gamla Lime lokalen och säljer klänningar och assecoires allt från fina korta klänningar som man kan har på vargdag till cocktail- och brudklänningar.
  Häls Inge

  • Elisabeth says:

   Hej Inge
   Jag kommer ursprungligen från Ljungby, men bor sedan 19 år i Stockholm. Nästa gång jag är i Ljungby så ska jag titta in till din butik. Kanske shoppar jag en klänning eftersom jag går då och då på bal.

   Kram
   Elisabeth

Lämna ett svar