Så det kan gå…..

Ett måste till julen tycker jag är att ha en griljerad skinka hemma. Det finns inget godare än en skinkmacka med god senap och ett glas julmust till. I går köpte vi enligt mammas rekommendationer en julskinka av märket Scan.

013

Igår kväll griljerade jag skinkan och den såg verkligen jättefin ut. Trodde jag ja, i morse när vi skulle avnjuta en skinkmacka till frukost och skar de första skivorna, så upptäckte vi att vi hade köpt en okokt skinka. Vi hade alltså griljerat en rå skinka, det händer ju bara oss…. :cry:

Vad skulle vi göra nu då??? Alternativen var att åka att köpa en ny färdigkokt skinka eller försöka rädda den vi redan har. Efter rådande med kära mamma så satte jag in den råa skinkan i ugnen och gräddade den i ugnen. Tack Bonniers kokbok och mamma för bra råd.

Så här blev skinkan efter 2 timmar i ugn. Inte så pjåkig va, imorgon ska vi se hur den blev…. :lol:

20121222_125258

Lämna ett svar