Otur på Lindex Missoni kollektionVIP-shopping hos Lindex

Jag blev inbjuden till VIP-shoppingen av Missoni-kollektionenLindex webbshop. Shoppingen startade kl. 18.00 och tyvärr kunde jag inte hänga på låset då utan gick in vid 20.00 istället. Då var jag på plats 3000 i kö för att komma in i webbshopen. Helt sjukt egentligen att man ska behöva köa för att shoppa på internet. Efter ca 35 minuters väntande var det äntligen min tur och få ta del och shoppa från den fina kollektionen, men då var det som jag ville ha slut. Inte heller hade jag tur med shoppingen på webbshopen som startade vid midnatt. Då var det helt omöjligt att komma in på sajten.

Dessa två godingar hade jag spanat in från kollektionen och ville köpa.

I morse åkte jag in för att gå på frukostshopping på LindexHötorget, men inte heller där lyckades jag få tag på mina favoriter. Nu är nästan hela kollektionen slutsåld, så det blev inga Missoniplagg för min del, snyft.

I eftermiddags fick jag ett mail från Lindex där de ber om ursäkt för att min VIP-shoppingkväll inte blev som förväntat. Som plåster på såren så får jag 25% på mitt nästa köp på Lindex och det blev jag riktigt glad för. Tack fina Lindex för ett trevligt köp och rabatten som plåster på såren.

Denna klänning funderar jag på att köpa för min rabatt.

Min dag fick till slut ett gott slut.

Lyckades du få tag i din favorit från Missoni-kollektionen for Lindex?

1 comments

  1. Vickan says:

    Ja, fast lite irriterande är det ändå att de hade så få plagg. Konstigt att de skyller på att de inte trodde att det skulle bli SÅ populärt. De har ju skyltat över hela Stockholm och minst över halva internet! Jag erfor samma problem som du, men under tisdagen var jag hemma och sjuk och så helt plötsligt dök den där klänningen upp! Jag slog till, men har inte fått den än. Vet ju inte om den kommer att passa heller, annars får jag väl hojta till. Det mest irriterande är dock att annonserna för vissa plagg låg ute på tradera bara några minuter efter midnatt. Jag tycker bara det är så himla fel.

Lämna ett svar