Min helg

Vilken trevlig helg jag har haft!! Svärmor och hennes ”kille” Kurt har varit på besök och vi har ätit kräftor, varit ute och ätit på italiensk restaurang, varit på konsert med Janne Schaffer och inte nog med det jag har införskaffat en äkta matta till vår hall.

Då vi skulle köpa dessa kräftor är ju också en rolig historia. I torsdagskväll åkte vi till ICA Maxi för att inhandla kräftor och allt annat som vi skulle ha till vår kräftskiva med svärmor och Kurt. Det var bara det att kräftorna var tokslut på ICA Maxi. Och inte nog med det kräftorna var även slut på affären bredvid ICA Maxi, Coop Forum. Klockan var ganska sent på kvällen, men vi gjorde bedömningen att vi nog skulle hinna till två matbutiker till, Hemköp och ICA Supermarket. Sagt och gjort så vi splittrade oss och checka en butik var. Jag checkade Hemköp och Erik ICA Supermarket. På Hemköp fanns det tre paket kinesiska kräftor kvar av okänt märke och på ICA Supermarket fanns det många paket kräftor från kända märken. Det var bara det att min man inte hade någon plånbok med sig och kunde ju därmed inte köpa några kräftor. Han fick komma och hämta mig vid Hemköp och sedan bar det i ilfart iväg till ICA. 8 minuter innan stängning var vi på plats och kunde då äntligen andas ut och köpa våra kräftor.

I går bjöd vi svärmor och Kurt på en helkväll i Stockholm. Vi var först och åt på en italiensk restaurang på Östermalm som heter Il Conte. Det var verkligen ett kanonställe med supergod italiensk mat och kanske en lite för serviceminded servitör. Efter maten var vi på Maximteatern och såg A music story med Janne Schaffer. Konserten var kanske inte riktigt i min smak, men det var duktiga musiker och en välgjord föreställning.

 

Lämna ett svar