Guldknappen 2012

Med motiveringen nedan var det Hunkydory som vann årets Guldknapp.

”När klimatet i modebranschen hårdnar krävs veteraner som står pall för trycket, det är årets Guldknappenvinnare ett utmärkt bevis på. Kärnan kommer från stickat som designer­duon utvecklat till en fulländad kollektion. Att både vara uppdaterad och samtidigt stå över flyktiga trender är en bragd de klarar med självklarhet. Den coola bohem-rockiga stilen har vi tagit till våra hjärtan, därför gratulerar vi Hunkydory till 2012 års Guldknappenvinst.

Kul att just Hunkydory vann, eftersom det är ett av mina favoirtmärken. Jag ser fram emot en trevlig shoppinghöst hos varumärket.

Av en ren händelse så startar en kampanj hos Campadre med guldknappen-vinnaren imorgon den 27 augusti, som pågår till den 31 augusti. Happy shopping!

This entry was posted in Mode.

Lämna ett svar