NK:s kvalitetsrea

Tjoho! Häromdagen fick jag inbjudan till NK:s vinterrea, som börjar den 7 januari 2012. Eftersom jag är nyckelkund får jag ta del av rean redan kl. 08.00 medan icke nyckelkunder inte få spana den förrän kl. 10.00. Jag kan tycka att det är lite tråkigt att varuhuset väljer att starta rean på en lördag, för vem vill gå upp tidigt en lördag, det är ju nästan veckans enda sovmorgon.

This entry was posted in Rea.

3 comments

  1. Mari J says:

    Hejsan … Jag var på rean redan idag, fredag, trots att jag bara är på väg att bli nyckelkund (har tillfälligt kort). Jag skulle hämta en Laurenkappa på vilken de råkat sprätta upp för mycket av en ficka – på min begäran – eftersom jag är dålig på sådant. De hade nog glömt säga att det var bara för de med svart kort idag … Men lyckligtvis stötte jag på en ung man som lät mig följa med som hans kompis. Dagen räddades, kappan hänger i garderoben! Annars var det väldigt mycket folk där. De flesta såg dock inte ut som mannekänger och miljardärer … utan som vanligt folk. Men varmt var det. Inte lätt att prova kläder i den röran och värmen! Hälsningar (Lycka till imorgon!)

Lämna ett svar