And yellow paper

And yellow paper heter ett nytt svenskt modemärke som är designad av Robert Gül. Märkets vår och sommarkollektion för 2012 består av såväl trendiga färgblock som chiffongdetaljer. Färgerna går i starka färgkontraster som t ex. nude och svart, svart och cerise, gult och vitt.

Designen Robert Gül säger så här om kollektionen:

”För den här kollektionen gick jag tillbaks till det arbetsätt jag är mest bekväm i att designa. När jag blandar tyger och färger i olika skärningar för att skapa intressanta ytor. Ett viktigt ord har varit ”Bravura” som oftast betyder briljans, djärvhet, teknisk skicklighet, mod och talang. ”

Vill du kläder från And yellow paper så gör ett besök i deras egna butik på Hornsgatan 29 A i Stockholm eller på Menito.se.

This entry was posted in Mode.

Lämna ett svar