Utförsäljning Peak Performance

Idag fick jag två stycken inbjudningar till Peak Performance utförsäljning av säsongens prover och utgående kollektioner. Utförsäljningen äger rum under följande dagar och tider:

 • tisdag 24 maj kl. 08.00-20.00
 • ondag 25 maj kl. 08.00-20.00

Platsen för utförsäljningen är Magasin 9 i Frihamnen i Stockholm.

Eftersom jag fick två stycken inbjudningskort, tänker jag faktiskt ge bort det ena till någon som gärna vill gå. Är du sugen på att gå på Peak Performance utförsäljningen så skriv ditt namn och adress i kommentarsfältet så jag vet vart jag ska skicka inbjudan. Den som hinner först får inbjudningskortet, som gäller för två personer.

This entry was posted in Rea.

5 comments

 1. Elisabeth says:

  Grattis Lars!
  Eftersom det endast var du som hade lämnat din adress i adressfältet så får du inbjudan. Den kommer till dig om ett par dagar.

  Ha en trevlig vistelse på utförsäljningen och hoppas du gör många fynd.

  Mvh
  Elisabeth

Lämna ett svar