Stockholm Quality Outlet

Igår gjorde jag och Erik ett besök på Stockholm Quality Outlet i Barkaby. Jag ville främst dit för att göra ett besök i Odd Molly butiken, men också för att se vad det fanns att göra för fynd i de andra butikerna. I Odd Molly butiken kunde man verkligen göra fynd, så till alla Odd Molly lovers, åk till Stockholm Quality Outlet.

Stockholm Quality Outlet består av 50 butiker och tillsammans erbjuder de mer än 100 olika varumärken. Priserna på outleten är minst 30% och som mest 70% lägre pris än i stan.  Exempel på butiker som finns på outleten är; Odd Molly, Whyred, Acne, Bomerang, Hope, Filippa K, Nudie Jeans och Peak Performance.

På vår shoppingdag på outleten fick jag med mig en jättesöt klänning från Whyred och en blus från Odd Molly. Erik shoppade ett par skor från Puma och en skjorta från Brands. Jag visar upp våra shoppingalster lite senare.

 

 

One comment

Lämna ett svar