Grill

Igår var jag ute med några jobbarkollegor och åt middag på restaurang Grill. Restauranger erbjuder så klart grillad mat som är inspirerad av världens alla kök. Jag valde att äta kött och åt Entreôte ”Rulade A la Grecque”. Det var köttrulader som var inlindade i vårlök och serverades med granatäpple, fetaost, sallad och bulgur. Denna rätt kan jag verkligen rekommendera, eftersom den var supersmarrig. Några av kollegorna åt Tonfisk – Teppanyaki, då man fick in färsk tonfisk som man själv fick grilla på en liten bordsgrill.

Tack kära kollegor för en trevlig kväll!

Har du inte varit på Restaurang Grill så kan jag rekommendera dig till att gå dit och äta middag. Jag lovar att du kommer bli nöjd. Restaurangen ligger på Drottninggatan 89 i Stockholm.

This entry was posted in Mat.

Lämna ett svar