Träningsnyheter

SATS kommer under 2011 att erbjuda sina medlemmar att testa följande nyheter inom gruppträning:

Corebar – träningsform där du använder en s.k. fitnessbar (corebar) med en böj i båda ändarna för att lindra eventuella smärtor i nacke och axlar. I stort sett alla övningar innebär styrka och stabilitet för mage och rygg. De är enkla att följa och passar nästan alla. Träningsformen är rolig, effektiv och annorlunda med målsättning.
Corebar passet äger rum under följande tid:

-Den 25 januari kl. 17.00-18.00 på SATS Zenit

Ginaaica Natural – en träningsmetod som utvecklades för mer än 25 år sedan i Brasilien. Här kombinerar du din egen kroppsvikt, andning och djurlika övningar för att ge styrka, rörlighet och smidighet.

Ginaaica Natural passen äger rum under följande tider:

-Den 14 januari 2011 kl. 17.30-18.30 på SATS Odenplan
-Den 15 januari 2011 kl. 18.00-19.00 på SATS Zenit

SH’BAM – är Les Mills senaste gruppträningsklass som är ett dansprogram som är lite likt BODYJAM fast lite enklare. Träningen riktar sig främst till dig som är nybörjare samt till dig som tycker om att dansa men har lite svårt att komma ihåg steg och kombinationer.

SH’BAM passen äger rum under följande tider:

-Den 18 januari kl. 19.00-19.45 på SATS Zenit
-Den 21 januari kl. 18.30-19.30 på SATS Kompassen

Jag var precis inne och bokade mig på SH’BAM klassen den 18 januari och jag har plats 51. Håll tummarna för att jag kommer med på klassen.

Lämna ett svar