Julkaffeknytis

På mitt jobb så har vi alltid sista fredagen innan jul något som vi kallar för julkaffeknytis. Detta innebär att var och en i gruppen har med sig något gott till kaffet. Vi dukar upp godsakerna som var och en tar med sig som en liten buffé. I eftermiddag var det så dags för denna julkaffeknytis. Jag som inte tycker om att baka köpte pepparkakor, stiltonost och tryffar, som jag tror var mycket uppskattat av mina kära medarbetare.

Rara Mia hade gjort världens godaste tryffeltårta med choklad och saffran. Jag lovar att lägga upp receptet inom kort. Nedan ser ni lite bilder på läckerheterna som vi njöt av.

Mias fantastiskt goda tryffeltårta som samsas med sockerkakor i olika smaker


Mina köpta pepparkakor, tryfflar och stiltonost. Mor Annas pepparkakor är bäst.

Vad vore en julkaffeknytis utan glögg!!!

Lämna ett svar