Julbord på Kungsholmen

Igår hade vi jobbets tradtionella julbordsmiddag och i år var vi på Restaurang Kungsholmen och avnjöt deras julbord. Gårdagsmorgonen började inte så bra eftersom jag fick på tv:n höra att Kungsholmen var en av restauranger som fått helt underkänt i sin julbordshantering då Stockholms stads restaurang utförde de oannonserade inspektionerna mellan den 29 november – 3 december.

Men vi trotsade den kritiken och jag måste säga att julmaten var helt fantastiskt god. Här kunde man frossa i allt från klassiskjanssons frestelse, olika sorters sillar, lax, patéer, köttbullar och omelett till Glöggkryddad rökt pigghamkarre, Tonfisk-, svärdfisk- och lax sashimi och Vedugnsgrillad pomeranskyckling och en massa massa mer mat. Julbordet avslutades med ett gigantiskt dessertbord med mycket smaskigheter. 

Tack kära kollegor för en trevlig kväll!!

This entry was posted in Mat.

Lämna ett svar