Zumba och Piloxing

Denna vecka har friskvården på mitt jobb arrangerat en Friskvårdsvecka. Syftet med denna vecka är b.la. att inspirera och motivera medarbetarna till god hälsa. Veckan har erbjudit ca 20 olika aktivteter fördelat på fem dagar. Under veckan har jag testat på Zumba och Piloxing.

Zumbaklassen var riktigt kul. Det var bara att släppa loss och vicka på höfterna och skaka på tuttarna. Bitvis kände jag mig stel som ett kylskåp men det bjöd jag på. Jag kan verkligen rekommendera denna träningsform, men man får nog ge den några gånger så att man kommer in i rörelserna ordentligt.

Piloxingklassen var också bra, det är en blandning av pilates och boxning. Träningsformen tyckte jag var himla kul och man blev verkligen helt slut i kroppen. Får jag tillfälle kommer jag absolut att köra Piloxing igen.

Lämna ett svar