Lyckan, kärleken och meningen med livet

Igår var det dags för ännu ett biobesök. Efter många om och men beslutade vi oss för att se Lyckan, kärleken och meningen med livet.

Filmen handlar om en Liz som är en framgångsrik resereporter i New York som lever i ett till synes lyckligt äktenskap med Stephen. Dock tycker Liz att det är något om fattas i sitt liv. Hon beslutar sig därför att ta ut skilsmässa. Efter skilsmässan från Stephen inleder hon ett impulsivt förhållande med en yngre man vid namn David. Inte heller i detta förhållande upplever Liz lycka. Hon bestämmer sig därför att ta sig tid till sig själv och åka på en resa där hon ska försöka hitta sig själv och lära sig njuta av livet igen. Resan resulterar besök i Italien, Indien och Bali under totalt ett år.

Regi: Ryan Murphy
Genre: Drama
Speltid: 2 tim 20 min
Skådespelare: Julia Roberts, James Franco, Tuva Novotny, Richard Jenkins, mfl.

Jag kan inte säga att filmen var den bästa jag har sett, den var ganska seg och tråkig bitvis. Filmen får godkänt av mig.

Lämna ett svar