Mer shopping

I morse var det så dags att besöka ännu en utförsäljning. Lexington startade sin utförsäljning just idag och man vill ju vara där tidigt så man hinner få fatt i godbitarna. Jag klev upp ganska tidigt och åkte till Stockholm. Kl 08.20 klev jag in på utförsäljningen (den började kl 08.00) och Gud vad mycket folk det var. Folk rev och slet i kläderna och trängseln var enorm. Jag lyckades iallafall hitta litegrann och ställde mig i kö. Kön till att få betala var även den enorm och när jag hade stått i kö ca 20 min utan komma en meter fram så gav jag upp. Jag åkte därifrån tomhänt.

Istället gjorde jag beslutet att göra ett besök på lexingtons utförsäljning efter jobbet istället. Det visade sig att vara ett bra beslut. Det var lugnt och skönt och mycket färre människor än imorse. Jag gjorde en hel del fynd som jag visar upp lite senare.

Nu sitter jag på tåget hem på ett fösenat tåg. Usch att inte SL kan skärpa sig.

Ha en skön torsdagskväll alla.
Kram på er

– Bloggat från min iPhone

Lämna ett svar