Julbord

Om du inte har bokat julbord på restaurang ännu är det hög tid att göra det nu. Idag tipsar jag om de ställen som har ett äkta svenskt julbord med traditionell julmat.

Stadshuskällaren
På Stadshuskällaren äter du ett fantastiskt gott julbord under källarvalven. Här finner du alla klassiker och en god stämning.

Vaxholms kastell
Även på Kastellet i Vaxholm äter du ett mycket gott och traditionellt julbord. På kastellets julbord finner du b.l.a. gravad lax, fisk- och skaldjurspaté, rullsylta, tjälknöl av älg, viltköttbullar och många sillsorter.

Restaurang Kroken
Restaurang Krokens julbord innehåller fisk av alla dess slag. Här frestas du av viltätter i samspel med lingon, enbär och kantareller. Du kan även njuta av kryddiga sillinläggningar, nyrökt lax och mycket mycket mer.


Verandan på Grand Hotel
Verandan på Grand Hotel erbjuder ett dignande julbord som innehåller alla rätter som ett riktigt svenskt julbord ska ha. Vill du unna dig ett lite lyxigare julbord så ska du boka julbord på Grand Hotels veranda.

Personligen kommer jag i år att äta julbordet på restaurang Kungsholmen.

Lämna ett svar