Shoppingguide Helsingborg

Här kommer mina tips på bra butiker att göra ett besök i om du befinner dig i Helsingborg.

Zebra

En av mina favoritbutiker i Helsingborg. Förutom kläder kan du även shoppa skor och inredningssaker här. Butiken saluför b.la märkena Odd Molly, Marlene Birger, Day Birger et Mikkelsen och Nolita.Kullagatan 37&40, 252 20 Helsingborg

Marc O’Polo
Marc O’Polo är ett svenskt klädmärke och står för en modern, innovativ och avslappnad medveten stil. Deras kollektioner genomsyras av fem nyckelord; naturlighet, enkelhet, kvalitet, personlighet och innovativitet.

Kullagatan 29, 252 20 Helsingborg

Spirit Stores
Denna butik tillhör också en av mina favoriter. Här hittar du märken från b.la Filippa K, Acne, Desigual, Tiger, Whyred och Hunky Dory.

Kullagatan 13, 252 20 Helsingborg

Boomerangbutiken
Även Helsingborg har en Boomerangbutik. Deras vision är att Boomerang ska vara det självklara valet för ”preppies” över hela världen som söker en skandinavisk stil. Tyvärr är buiken ganska liten och trång och det är svårt att hitta det man vill ha.

Kullagatan 11, 252 20 Helsingborg

GANT-Store
Även GANT har en egen butik i Helsingborg. Också denna butik är ganska liten och trång.

Kullagatan 3, 252 20 Helsingborg

Lämna ett svar