Besök från Ljungby

Mina kompisar Mats och Pelle kom igår till oss och ska stanna tills på söndag. Så idag åkte vi in till Stockholm för att b la besöka Vin & Sprit museet. På museet lånade vi varsin audioguide och fick då slå följe med Hans Alfredsson som lotsade oss igenom utställningen och berättade om svenska dryckesvanor. Det är perfekt att låna en audioguide om man inte har tänkt att gå med på en visning.

Efter besöket på Vin & Sprithistoriska museumet drog vi vidare till stan, jag och Mats blev avsläppta på Stureplan. Vi skulle nämligen ta en liten shoppingtur på b.l.a NK och Sturegallerian. Jag var även inne på Mathilde i PK-huset och det besöket resulterade i ett litet köp som jag visar upp på bloggen lite senare.

Medans vi gick i butiker passade Pelle och Erik på att vara lite kulturella och titta på slottet samt Gamla stan.

Dagen avslutades med middag på TGI i Kungsträdgården.

Jag åt en fantastikst god chicken shanghai sallad

Lämna ett svar