Tips på sommarrean 2010

Just nu pågår den årliga sommarrean för fullt i butik. Siten Cityshoppa.se har listat några tips till oss rea-shoppare och nedan ser du dem samt även en liten kommentar från mig hur jag brukar rea-shoppa.

1. Passa på att handla i butiker du annars inte har råd att besöka. Som till exempel lyxvaruhuset NK, eller butiker som Louis Vuitton.
Min kommentar
Några andra lyxbutiker som är värda att besöka vid rean är Filippa K, Matilde och Rizzo.

2. Tänk på att butikerna ofta inte erbjuder sina allra mest attraktiva produkter till kraftigt nedsatt pris. Se till att satsa på de lite ”tråkigare” basvarorna under sommarrean istället. Utgående modeller av skor är kanske det vanligaste som man fyndar under sommarens rea.
Min kommentar
Innan jag besöker rean brukar jag ha kollat på butikens hemsida och tittat på deras senaste vår/sommarkollektion.

3. Ha is i magen. Ofta lönar det sig att vänta ett par veckor innan man slår till. Priserna sjunker ju närmare hösten vi kommer.
Min kommentar

Jag handlar ytterst sällan under första reaveckan, eftersom priserna då inte är så särskilt låga. Andra eller tredje veckan är mycket bättre att shoppa på, eftersom det är nu man kan göra de riktiga fynden.

4. Vänta inte för länge. Det finns få syner som är så ödsliga som de sista skälvande dagarna av en sommarrea, då skjortorna på galgarna nästan gulnar i takt med gräset…
Min kommentar
Under de sista rea dagarna brukar jag fynda kläder som funkar även till hösten.

This entry was posted in Rea.

Lämna ett svar