Pappersbröllop

På måndag den 24 maj firar jag och maken 2 årig bröllopsdag. När man har varit gifta i 2 år så firar man Pappersbröllop. Eftersom vår dag infaller på en vardag så tänkte vi fira den ikväll istället. Ikväll ska vi till Gondolen och äta en god och romantisk middag. Hoppas att solen skiner på oss ikväll.
Här kommer några bilder från vårt bröllop för snart två år sedan.


Ja jag tager dig Erik Anders Bruse till min äkta man och lovar att älska dig i nöd och lust.


Bröllopspussen.

Äkta makar
Rara Ullis som var och är mitt stöd innan, under och efter bröllopet.

Några av tjejerna som ordnade en fantastiskt kul möhippa.

Rara svärfar hade ordnat fyrverkerier till bröllopsfesten.
Nu ska vi inleda kvällen med en god drink innan middagen.
Hoppas ni alla får en trevlig kväll. Kramar från mig.

Lämna ett svar