Mors dag

Ni glömmer väl inte bort att det är Mors dag imorgon. Jag tänkte skicka en blomma till min lilla mor, tyvärr får hon inte den på mors dag, utan dagen efter. Men det är ändå tanken som räknas. Om ni mot förmodan inte har köpt någon morsdagspresent ännu så får ni några tips av mig.

– Bjud mamma på middag på restaurang.
Åk till en trevlig restaurang och ät en god söndagsmiddag.

– Köp en trevlig present,
En god bok exempelvis en deckare som du vet att hon gillar.
En lyxig choklad som hon tycker om.
En god parfym som du vet att hon gillar.

– En tidningsprenumeration
Köp en tidning som du vet att hon tycker om och skriv ett fint kort där du berättar att hon får en prenumeration på just denna tidning.

– Spa-behandling
Köp ett prensentkort på exempelvis klassisk massage eller sätt ihop ditt eget lilla spa-kit. Ditt egna lilla spa-kit kan exempelvis innehålla en väldoftande hudlotion, badskum, ansiktsmask, ett massageverktyg och en liten handduk.

Lämna ett svar