Kosta Boda Outlet

Eftersom jag är och hälsa på kära mor i Småland så ville jag kolla in Kosta Boda Outlet. Idag gjorde jag och min kompis M en utflykt till just Kosta Boda Outlet.

På denna outlet kan du framför allt shoppa glas och porslin från märkena Orrefors, Kosta Boda och Saga form. Du kan också shoppa kläder, outleten erbjuder ett utbud av kläder från mer än 100 olika varumärken. Du kunde b la hitta kläder från Odd Molly, by Marlene Birger, Polo Ralph Lauren, Tiger, Boomerang, Tommy Hilfiger och Whyred.

Jag var tyvärr inte på shoppinghumör idag så jag shoppade endast en T-shirt från Replay.


Bild: någonstans från nätet

Efter Outletbesöket drog vi vidare in till Växjö för att äta en sen lunch och titta lite mer i affärer. Eftersom M nästan bara äter pizza så blev det lunch på ett pizzaställe i Växjö. I Växjö heter mina favoritaffärer Nordlunds och Kompaniet. På Nordlunds hittar du kläder från b la. Odd Molly, Hunky dory och Gant. På Kompaniet hittar du kläder b la. från Filippa K, In wear, Acne och Tiger. Inne på Nordlunds blev jag kär i en rosa blus från Odd Molly, så den fick följa med mig ut från butiken.


Bild: hitta plagget

Trots att det inte blev så mycket shoppat så var både jag och M nöjda med dagen. Jag visar upp mina alster lite senare.

Jag önskar er alla en härlig fredagskväll.

One comment

Lämna ett svar