Grillpremiär

Ikväll var det grillpremiär hemma hos familjen Bruse. På grillen denna afton blev det ryggbiffar som jag marinerade i Caj P´s honungsgillolja, vitlök och svartpeppar. Köttet fick samsas med grönsakspaket bestående av paprika, charlottenlök, champinjoner, palsternacka och tomat. Till den grillade maten serverades det ugnsstekta klyftpotatis och chreme fracie med franska örter. Detta var en fantastistkt god middag.

Bilder: egna

Min fantastiske man tillika grillmästare


Ryggbiffarna fick samsas med grönsakspaket, receptet på dem ser du nedan.

Supergoda grönsakspaket, 2 paket

3 st. charlottenlökar
½ gul paprika
1 tomat
4 stora färska champinjoner
1 bit palsternacka
4 msk creme fraiche franska örter
1 msk olivolja

Skär paprika, lök, tomat, chapinjoner och palsternacka i mindre bitar. Lägg grönskerna på 2 st. aluminiumfolieark. Ringla olivolja över grönsakerna. Tillsätt sedan creme fraice. Vik ihop till ett paket och grilla ca 5-8 minuter.

This entry was posted in Mat.

Lämna ett svar