Egodag i Stockholm

Idag har jag haft en egodag i Stockholm och gjort saker som jag tycker om. Det har förstås blivit en del shopping då jag har besökt två stycken utförsäljningar. Mina shoppingfynd visar jag upp lite senare.

Första shoppingstoppet gjorde jag ute i Stockholms Frihamn där Bruka Design hade uförsäljning. Här köpte jag lite smått och gott till riktiga fyndpriser.

Bilder: egna

Rea på Bruka Design

Här inne på Magasin 5 kunde du riktiga fynd på köksartiklar,
korgar, möbler, glas och textil

Min shoppingkasse innehållande mina fynd från Bruka Design

Andra shoppingstoppet blev Upplandsgatan 7 där Rodebjer hade utförsäljning av gamla kollektioner & provplagg. Här såg jag en riktigt snygg svart vårjacka, men kom på att jag faktiskt inte inte behöver någon ny vårjacka så det blev ingen affär. Istället åkte jag en sväng till Västermalmsgallerian och besökte butiken Mélange, men inte heller här blev det några affärer. Jag tröstade mig med besluta mig för att gå på Hunky dorys uförsäljning nästa vecka.

Bilder: någongstans från nätet


Trevliga butiken Mélange i Västermalmsgallerian som
säljer snygga kläder

Lämna ett svar