Pastamiddag

Ikväll var det min tur att laga middag, eftersom Erik var på teatern ikväll ville jag vara en duktig fru och har maten klar när han kom hem. Jag slängde ihop en varm kycklingpastasallad som blev fantastiskt god. Här har ni receptet:

1 pkt färsk tortelini med pesto och basilika
2 grillade kycklingklubbor
Tomater
Rödlök
Ärtor
Arlas ostsås

Ta bort skinnet från kycklingklubborna och kasta bort. Ta sedan bort kycklingköttet från klubborna och skär köttet i små bitar. Skär tomater och rödlök i små bitar. Fräs dem i lite olivolja någon minut.

Koka upp ärtor i en kastrull och låt dem sjuda några minuter. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Häll upp samtliga ingredienser i en stor skål och ringla en skvätt ljummen ostsås över. Servera med en grönsallad.


Bild: egen

This entry was posted in Mat.

Lämna ett svar