Rod Stewart


I förmiddags ringde Gun och berättade att biljetterna till Rod Stewart konserten nu är fixade. Vi som ska gå är; Anders, Gun, Pia, Dan, Anna, Roger, Erik och jag. Konserten är den 17 juni 2010 på Ericsson Globe, så man hinner gott och väl lyssna in sig på hans låtar.

Men vad vet man då om Rod Stewart, förutom att den mest kända låten med honom är I’m sailing…

Wikipedia berättar följande om Rod Stewart. Han föddes i Highgate i norra London 1945. Familjen var stor och och Rod var yngst av syskonen. Hans intresse för musik var från början inte så påtagligt utan han hade större intresse för fotboll.

Han har givit ut 29 stycken album och den största hit han har haft är ”Da Ya Think I’m Sexy”.

Mer om Rod Stewart kan ni läsa på http://www.rodstewart.com/

This entry was posted in Musik.

Lämna ett svar