Jag är sjuk – stackars mig…

Det verkar som jag har drabbats av en influensa av något slag. I dag är det åttonde dagen som jag är sjuk. Bara det inte är den otäcka svininfluensan som har drabbat mig. När man läser vårdguiden så står det följande om svininfluensan…..

”Svininfluensan, som den nya influensan A (N1H1 ) kallas, ger i stort sett samma symtom som den årliga influensan: feber, hosta, halsont, ont i kroppen, huvudvärk och trötthet. Du kan också få diarré och kräkningar.”

Eftersom jag har haft några av symtomen så är det säkert denna influensa som jag har åkt på. Typiskt att man inte vaccinerade sig. Ja ja det är väl bara att vänta ut eländet nångång måste man ju bli frisk. Ikväll är det fredag, det betyder fredagsmys med god mat och sedan titta på Idol. Erik åkte precis iväg med Kristoffer för att gå på utvecklingssamtal i skolan. Hoppas att det går bra, men det gör det nog, Stoffe är en duktig kille.

Ha en trevlig kväll alla.
puss & kram

Lämna ett svar