Idol 2009

Denna söndagsmorgon tillbringade jag i fåtöljen framför teven och tittade på reprisen av fredagens idol. Denna gång uppträdde idolerna på Malmö arena och denna gång skulle de framföra låtar som passar för arenor.

Den som var klart överlägsen denna gång var Erik Grönwall. Han framförde Kiss-låten Shout it out loud. Så klart fick han stående ovationer från samtliga i juryn och Andreas lovade att dyka upp i Göteborg med Anders Bagges småbyxor om inte detta klipp ligger på Kiss hemsida imorgon. Andreas slipper dock att dyka i Göteborg iförd Anders Bagges småbyxor eftersom klippet ligger på Kiss hemsida.

Har ni inte sett detta klipp så tycker jag att ni ska titta på det nu. Kolla gärna in Mariette Hanssons klipp där hon framför Genesis Land of confusion, som jag personligen tycker är en av världens bästa låtar

This entry was posted in Musik.

Lämna ett svar